Herinner je je die witte week in februari? Toen het zo prachtig aan het sneeuwen was? Ik kon het écht niet laten om een oproepje te plaatsen op m’n Social media waarbij ik op zoek ging naar enkele zwangere dames voor een leuke zwangerschapsfotoshoot in de sneeuw. Ik had nooit verwacht dat er veel reactie op zou komen, maar uiteindelijk gefotografeerde ik niet 1 maar 6 dames in de sneeuw! Wat een helden allemaal, want het was ijskou!

1 van deze dames was Lynn. Tijdens de shoot was ze 30 weken zwanger & het was geen fijn parcours voor haar om zwanger te worden. Een extra reden om niet alleen ten volle van de zwangerschap te proberen genieten, maar ook om deze te laten vastleggen. Want zwanger worden & zijn is nu eenmaal niet vanzelfsprekend, en daar kan Lynn over meespreken …

Als ik Lynn vraag wat haar favoriete moment was tijdens de fotoshoot, antwoordt ze: “Ik vond het fantastisch om zo’n mooie jurken te kunnen en mogen dragen. Je voelt je meteen mooi en het geeft een heel leuke sfeer. De kans op een shoot in de sneeuw was ook heel uniek. Er ligt niet zo vaak sneeuw in België. “.

Een hele goeie tip voor toekomstige ouders die een fotoshoot heeft gepland, heeft ze ook! “Check op voorhand de jurken zodat je al een beetje weet welke je mooi vindt en dan kan je ook je accessoires daarop afstemmen. Maar vooral: geniet en wees jezelf!”, ik zou het niet beter kunnen zeggen ;-)!

Ze had gelukkig geen stress voor de fotoshoot, want, “ten eerste stelde jij (Joke) me meteen op mijn gemak en ten tweede wou ik volop genieten van deze unieke ervaring.”, zegt ze! Oh altijd zo fijn om te horen!

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Bedankt Joke voor de fijne shoot! Je stelt mensen echt op hun gemak. De sneeuwshoot was een heel leuke ervaring! Wij komen zeker terug met ons kleintje!

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98