Begin januari had ik de 31 weken zwangere Shirley voor m’n lens. Het werd een hele leuke zwangerschapsshoot, die plaats vond in een bos & park in Londerzeel. Shirley genoot van de fotoshoot, ze vond het heerlijk om de verschillende jurken te mogen dragen & om extra aandacht te besteden aan haar babybuik.

Dat Shirley met volle teugen heeft genoten van haar zwangerschap is zeker. Ze werd helemaal rustig van het kijken naar haar buik & het zien bewegen van haar baby in haar buik. Zoals elke zwangere vrouw had Shirley uiteraard ook een craving, die van haar was paprika chips. Ze ging ook geregeld lunchen en ontbijten met vriendinnen, maar kon er ook van genieten om rustig thuis te zijn en te genieten van onze nieuwe woning.

Als ik Shirley vraag of ze stress had voor de shoot, zegt ze het volgende: “Ja op voorhand een beetje. Waarom? Omdat ik het goed wou doen en nog nooit voor een lens had gestaan, toch wou ik graag erg mooie foto’s en was ik bang dat ik er nooit goed zou opstaan. Ook had ik een beetje stress omdat ik Joke niet kende en haar tijd niet wou verprutsen. Ze stelde me wel vanaf het begin op mijn gemak en gaf tips!”

Als ik Shirley vraag naar tips voor toekomstige mama’s die ook een shoot hebben gepland, dan zegt ze het volgende: “Vooral niet stressen. Ik vond het op voorhand een beetje eng omdat ik nog nooit voor een camera had gestaan maar joke stelt je volledig op je gemak. Wat je vooral moet doen is GENIETEN en uitkijken naar het geweldige eindresultaat.”

Inmiddels is Shirley bevallen van een prachtige dochter Marie-Lou. Gefeliciteerd!

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Bedankt Joke voor de leuke shoot ! Je hebt mij echt op mijn gemak doen voelen ook al dacht ik op voorhand dat dit erg onwennig zou gevoeld hebben. Ik ben zeker dat er een leuk resultaat zal uitkomen. Je hebt prachtige jurken en erg leuke ideeën voor het maken van foto’s!

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98