Eind november had ik de 33 weken zwangere Lindsay voor m’n lens. Omdat Lindsay afkomstig is uit Breda, spraken we af ‘in the middle’, namelijk in de Hobokense Polders in Antwerpen. Ze kwam samen met haar man & 2 prachtige dochters.

Onze fotoshoot werd een erg leuke zwangerschapsshoot. Ik maakte zowel foto’s van Lindsay alleen, als van haar samen met haar dochters & haar man. We hadden geluk met het prachtige herfstweer. De zon was ten volle van de partij. Ondanks de zon was het barkou, maar Lindsay’s gezin hielden zich sterk :-). Het bezorgde precies het resultaat waar ik op hoopte! Lindsay genoot van de fotoshoot, haar favoriete onderdeel van de shoot was de mooie jurken aantrekken waarbij je mooie zwangerschapsbuik mooi naar voren komt, daardoor voel je je extra speciaal als vrouw.

Als ik Lindsay vraag of ze stress had voor de shoot, zegt ze het volgende: “Geen stress maar wel wat lichte spanning, dit was de eerste keer dat ik foto’s van mezelf liet maken. Normaliter laat ik foto’s maken van mijn kinderen, maar om toch het moment van zwanger zijn vast te leggen was enorm bijzonder.”

Als ik Lindsay vraag naar tips voor toekomstige mama’s die ook een shoot hebben gepland, dan zegt ze het volgende: “Luister vooral naar jezelf en geef aan wat je wilt zodat je foto’s krijgt zoals je verwacht. ”

Inmiddels is Lindsay bevallen van een prachtige zoon Dean. Gefeliciteerd!

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

De shoot was een bijzondere ervaring, en de resultaten prachtig! Ik zou iedere zwangere vrouw aanraden om dit speciale moment vast te leggen, zeker als je twijfelt. Zwanger zijn is zo bijzonder en speciaal en komt misschien wel niet meer terug in je leven. Als je dan terug kan kijken naar je mooie zwangere buik met een prachtige achtergrond wordt je even teruggehaald naar dat moment!

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98