Na een hele fijne zwangerschapsshoot met mama Mieke en een baby die in volle 1ste lockdown werd geboren, verwelkomde ik met veel plezier Milian voor z’n eerste verjaardagsfotoshoot in m’n fotostudio in Vilvoorde!

Het decor had ik reeds klaar gemaakt, we kozen voor een relatief neutrale achtergrond, met enkele gouden accenten. De fotoshoot werd een groot plezier! Voor smash the cake fotoshoots heb ik in m’n studio ook verschillende outfits voorzien, zoals datgene wat Milian op de foto’s draagt. Zo hoef jij geen extra geld uit te geven aan pakjes die je kindje wellicht nooit meer zal dragen.

Als ik Mieke vraag, wat haar favoriete onderdeel van de fotoshoot was, dan antwoordt ze: “Het in bad spetteren vond ik super leuk. Milian amuseerde zich en was constant aan het lachen. Heel leuk om te zien.” Dit deel van de smash the cake fotoshoot is stiekem ook mijn favoriet onderdeel. Na het kapot maken van de taart, wordt het kindje in een badje met badschuim geplaatst. De meeste kindjes vinden in bad gaan superleuk, en dat vond Milian overduidelijk ook.

Als ik vraag of Mieke tips heeft voor toekomstige klanten van me, zegt ze het volgende: “Laat je kind al even wennen aan de textuur van de taart. Veel kinderen vinden de textuur niet zo leuk of raar. Er komen wel grappig foto’s uit, maar je wil natuurlijk ook mooie foto’s waar ze blij zijn en lachen. Mijn tip is om eventueel een cupcake te laten maken met dezelfde textuur zoals de echte taart van de fotoshoot gaat worden. Laat je kind al eens wennen door ze er op te laten slaan en te proeven.” Dit is ook volgens mij een absolute aanrader! Ik krijg vaak kindjes die het niet gewoon zijn om te “prutsen” met eten, en opeens, bij een smash the cake fotoshoot wordt van hen verwacht dat ze zich vuil gaan maken … Dat is in hun hoofd natuurlijk wat raar … Dus oefen op voorhand al eens :-)!

Het was een heel aangename foto shoot. Ik had eerst een beetje bang dat mijn zoontje het niet leuk zou vinden. Maar dankzij Joke haar rustige en vrolijke aanpak is het heel goed verlopen. We hadden zo veel mooie foto’s dat ik moeilijk kon kiezen. Wij wonen in Limburg maar voor Joke haar foto’s reizen we graag wat verder. Super tevreden!

Ik geniet altijd ontzettend van Smash the Cake fotoshoots, en die van Milian was niet anders. Ik deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Wordt jouw kindje binnenkort ook 1 jaar en heb je eveneens interesse in een Smash The Cake fotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98