Midden maart had ik een heel erg gezellige fotoshoot met Sherene. Ze kwam uit Antwerpen naar Vilvoorde gereden voor een fijne en vooral veelzijdige studio fotoshoot. Sherene droeg verschillende jurken tijdens de fotoshoot, waardoor we ontzettend veel verschillende foto’s als resultaat hebben kunnen maken.

Als ik Sherene vraag naar haar favoriete onderdeel van de shoot, antwoordt ze: “Ik vond het hele gegeven leuk! We hebben leuke gesprekken gehad en goed gelachen. Je deed me op mijn gemak voelen.”

Als ik haar vraag naar tips voor toekomstige klanten van me, dan antwoordt ze: “Enjoy the moment! Geniet en luister gewoon naar de aanwijzingen van Joke. She is the best!” .. Ooh, hier ga ik gewoon van blozen <3.

Tijdens de fotoshoot was Sherene 32 weken zwanger en door Corona heeft ze uiteraard niet heel veel kunnen doen tijdens haar zwangerschap. Behalve een zwangerschapsmassage was de fotoshoot dan ook echt een hoogtepunt in haar zwangerschap.

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Joke super bedankt voor deze ervaring! Je hebt me geweldige herinneringen gegeven van mijn zwangerschap tijdens heel deze covid gebeuren. Ik ben in de wolken van de fotos en zal deze blijven koesteren.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98