Herinner je je die witte week in februari? Toen het zo prachtig aan het sneeuwen was? Ik kon het écht niet laten om een oproepje te plaatsen op m’n Social media waarbij ik op zoek ging naar enkele zwangere dames voor een leuke zwangerschapsfotoshoot in de sneeuw. Ik had nooit verwacht dat er veel reactie op zou komen, maar uiteindelijk gefotografeerde ik niet 1 maar 6 dames in de sneeuw! Wat een helden allemaal, want het was ijskou!

1 van deze dames was Cátia. Ze kwam uit Antwerpen naar m’n studio gereden, ze koos haar favoriete outfits & we gingen vlak voor m’n deur fotograferen in de sneeuw. Telkens gingen we na 5 minuten weer naar binnen om bij m’n haard op te warmen & een andere outfit aan te trekken.

Als ik Cátia vraag naar haar favoriete onderdeel van de shoot, antwoord ze: “Ik heb geen favoriete gedeelte. Ik vond alles super leuk.! Het was mijn eerste shoot. Dankzij Joke voelde alles zo gemakkelijk, ze zei hoe ik moest poseren. Dankzij haar had ik meer zelfvertrouwen.”

Voor de fotoshoot had Cátia, net zoals zoveel vrouwen, wel wat last van stress, want het was haar eerste fotoshoot & ze was bang om niet goed genoeg (fotogeniek) te zijn. Dat hoor ik wel vaker, en dat vind ik zo ontzettend jammer. Ik ben er écht ten volle van overtuigd dat iedereen fotogeniek is, want tijdens een fotoshoot gaat het niet alleen over hoe je eruit ziet, maar ook hoe goed je je op je gemak voelt, en daar heeft de fotograaf uiteraard heel veel mee te maken ;-). En als 1 iemand zeker en vast fotogeniek is, dan is het Cátia wel. Zie haar maar stralen op de foto’s onder deze tekst!

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Joke stelt je heel goed op je gemak tijdens de shoot. Ze is een zeer professionele fotograaf. Het was zeer fijn om deze ervaring met haar te beleven.

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98