Begin december sprak ik af met Jana, toen 7 maand zwanger van een lieve jongen. We hadden een hele mooie, zonnige fotoshoot in een prachtig park in Aalst.

Fotoshoots probeer ik altijd te plannen op een zonnige dag & ook deze keer hadden we geluk met het prachtige herfstweer. De zon was ten volle van de partij. De shoot hadden we ’s ochtends vroeg gepland, waardoor we ten volle kunnen gebruik maken van de mooie zonnestralen. Het bezorgde precies het resultaat waar ik op hoopte! Ook de locatie was prachtig!

Jana haar favoriete gedeelte van de shoot was het poseren met de mooie zwangerschapskledij aan. Tijdens de fotoshoot voelde ze zich me heel zelf verzekerd en heel sexy. Dat is natuurlijk exact m’n bedoeling!

Als ik Jana vraag naar tips voor toekomstige mama’s die ook een shoot hebben gepland, dan zegt ze het volgende: “Wees fier op je zwangere buik en denk goed na welke kleedjes je zou willen dragen. ”

Inmiddels is Jana bevallen van een prachtige zoon Vic. Gefeliciteerd!

Over de naam heeft ze nog een leuke anekdote! Ze waren aan het twijfelen tussen Vic of Vince. Dit waren de enige 2 namen die Jana en mijn partner alle 2 mooi vonden. Toen ze hadden besloten dat ze voor Vic zouden gaan, zei Jana’s mama en haar schoonzus dat ze Vic een hele mooie naam zouden vinden voor hun kindje, zonder dat ze de naam aan hen hadden gezegd! Sindsdien was het beslist dat het Vic zou worden omdat we wisten dat iedereen die naam mooi vond.

Omdat Jana kleuterjuf is, was ze al vanaf het begin van haar zwangerschap thuis. Hierdoor gingen sommige maanden sneller gingen dan anderen. In het begin heeft ze zich heel veel bezig gehouden met de kinderkamer en alles te regelen. Eenmaal alles in orde was voor de komst van hun kleine ventje, begon ze met kleuren. Ze kocht een kleurboek voor volwassenen en kleurde elke dag zeker 3 a 4 uur. Het bracht haar helemaal tot rust. Lijkt me een top-tip voor toekomstige mama’s die gedurende hun zwangerschap niet mogen / kunnen werken!

Ik vond deze fotoshoot zelf echt helemaal top! Hele fijne en mooie zwangere vrouw, prachtig weer & top-locatie! Ik deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Super vriendelijk! Je stelt ons echt op ons gemak. Ze laat u echt sexy voelen.

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98