M’n laatste fotoshoot van 2019 deed ik met Joke bij het Kasteel de Maurissens in Pellenberg, nabij Leuven. Joke was toen 34 weken zwanger en zag er stralend uit.

Onze fotoshoot werd een erg leuke zwangerschapsshoot. Ik maakte zowel foto’s van Joke alleen, als van haar samen haar partner Ruud. We hadden geluk met het prachtige herfstweer. De zon was ten volle van de partij. Het bezorgde precies het resultaat waar ik op hoopte!

Joke zegt: “Ik voelde mij niet speciaal ‘mooi’ tijdens mijn zwangerschap door het bijgekomen gewicht en ik vond het heel leuk om door de mooie kleedjes mijn figuur in de verf te zetten om achteraf toch mooie foto’s te hebben van mijn zwangere buik.” De mooie jurken die ik heb zijn dan ook speciaal hiervoor aangekocht & beschikbaar voor jou tijdens jouw zwangerschapsfotoshoot.

Joke’s tip voor een zwangerschapsshoot is superbelangrijk, namelijk “wees ontspannen!!”.

Inmiddels is Joke bevallen van een prachtige dochter Louise. Gefeliciteerd!

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Super leuke photoshoot gehad! Nogmaals bedankt Joke ?. Joke neemt echt de tijd en zorgt ervoor dat je volledig op je gemak prachtig gefotografeerd wordt. Ze heeft ook een uitgebreide waaier aan kleedjes, voor iedereen wat wils! Een aanrader voor zwangerschapsfoto’s!

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98