Begin maart hadden we enkele prachtige, warme dagen & had ik afgesproken met Lynn voor een fotoshoot in Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde.
Het doel van onze fotoshoot was enerzijds om nieuwe jurken te kunnen fotograferen, en anderzijds om golden hour foto’s te maken, 2 vliegen in 1 klap dus!
Golden hour is het uur voor zonsondergang, waarbij er een gouden / oranje gloed valt. Mijn favoriete moment van de dag om te fotograferen.

Tijdens de fotoshoot was Lynn ongeveer 28 weken zwanger. Lynn zegt: “Ik was enorm zenuwachtig voor de shoot maar Joke kwam direct heel vriendelijk en spontaan over. Dankzij haar richtlijnen hoe te poseren voelde ik me een stuk zekerder.”

Als ik haar vraag naar tips voor toekomstige klanten van me, dan antwoordt ze: “Tijd nemen om je thuis klaar te maken en op tijd vertrekken. Dit zorgt voor wat minder stress.” Ik kan alleen maar beamen dat een goeie voorbereiding key is :-).

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Ik voelde me direct op mijn gemak bij jou. Door jouw ervaring kon je mij tips geven hoe ik moest gaan staan en dergelijke waardoor de foto’s heel mooi zijn geworden. Blijf zeker zo verder doen, je hebt er talent voor. Zowel omgaan met de mama’s als de prachtige foto’s als eindresultaat!

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98