Herinner je je die witte week in februari? Toen het zo prachtig aan het sneeuwen was? Ik kon het écht niet laten om een oproepje te plaatsen op m’n Social media waarbij ik op zoek ging naar enkele zwangere dames voor een leuke zwangerschapsfotoshoot in de sneeuw. Ik had nooit verwacht dat er veel reactie op zou komen, maar uiteindelijk gefotografeerde ik niet 1 maar 6 dames in de sneeuw! Wat een helden allemaal, want het was ijskou!

1 van deze dames was Melissa. Ze kwam naar m’n studio gereden, ze koos haar favoriete outfits & we gingen vlak voor m’n deur fotograferen in de sneeuw. Telkens gingen we na 5 minuten weer naar binnen om bij m’n haard op te warmen & een andere outfit aan te trekken.

Als ik Melissa vraag naar haar favoriete onderdeel van de shoot, antwoord ze: “Jouw geruststellende woorden. Het is raar om voor de camera te staan…” Dat begrijp ik volkomen, en dat is dan ook de reden waarom ik m’n “Modellen” graag ondersteun bij het bedenken van poses & aanmoedig! Want de verlegenheid verdwijnt enkel wanneer je je lekker in je vel voelt :-).

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Een hele lieve dame die je op je gemak stelt. Ook heel mooie zwangerschapskledij waaruit je kan kiezen.

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98