Elke maand organiseer ik Pure Belly Mini-shoots, een korte, maar krachtige mini-shoot waarbij je je zwangerschap kan laten vastleggen. Tijdens de editie in Maart kwam Cynthia langs voor haar fotoshoot. Cynthia was zo ontzettend gelukkig met haar zwangerschap & was al verliefd op haar dochtertje, nog voor ze geboren werd. Het geluk spatte van haar gezicht af.

Als ik Cynthia vraag naar haar favoriete onderdeel van de shoot, antwoordt ze: “Ik werd graag gefotografeerd, om dit moment van mijn zwangerschap vast te leggen. Zodat ik er regelmatig aan kan terug denken.”

Als ik haar vraag naar tips voor toekomstige klanten van me, dan antwoordt ze: “Wees gewoon jezelf en toon hoeveel liefde je voor je toekomstig kindje hebt.”

Wat vind ik het toch telkens een privilege om vrouwen hun zwangerschap te mogen vastleggen. Het is toch het begin van een nieuw leven, de eerste periode waarbij je kindje nog helemaal alleen van jou is. Het mooiste wat er is als je het mij vraagt.

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Ik vond het zeer aangenaam en voelde me echt op mijn gemak.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98