Bedankt!

Hi! Fijn dat je meedoet aan de give-away! Indien je het nog niet hebt gedaan, vergeet niet om m’n Facebook pagina te liken en Instagram te volgen!

De winnaar wordt bekend gemaakt op 26 februari 2021.
Heb je vriendinnen die m’n give-away ook de moeite zullen vinden? Nodig hen dan gerust uit om mee te dingen naar deze leuke prijs!

In tussentijd nodig ik je graag uit om eenkijkje te nemen op m’n blog.

Veel succes!

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem

Pure Belly Mini Sessions

Tijdens de exclusieve Pure Belly Styled Mini Shoot vieren we jouw zwangerschap! Ik laat je beleven hoe mooi je bent als toekomstige mama. Je wordt gestyled met een prachtige outfit uit m'n exclusieve zwangerschapsjurken-collectie.

Hyacinten in het Kravaalbos, Asse

Tijdens de lente is het een sport geworden om de mooiste bloesems en natuurpracht te vinden als decor voor fotoshoots. Uiteraard mogen hyacinten niet ontbreken. Vorige lente ging ik naar het Kravaalbos in Asse

Stadspark in Aalst

M'n klanten komen een beetje van overal, en ik vind het belangrijk om niet alleen locaties bij mij in de buurt aan te bieden, maar ik vind het net zo leuk om ook nieuwe

Wilde bloemen in Vilvoorde

Heerlijk vind ik het, als ik aan het rondrijden ben, en plots (langs een weg waar ik minstens wekelijks passeer) een prachtig bloemenveld zie! Dat kwam ik tegen op een steenworp van m'n studio!