Begin februari sprak ik af met Lorraine, toen 35 weken zwanger van een mooie kleine meid. We spraken af bij mijn ouders thuis, want we hadden het leuke en creatieve idee om een melkbad fotoshoot te doen! Het is eens iets anders!

Lorraine had zelf verschillende leuke ideeën die we uitvoerden tijdens de shoot! Lorraine is fotomodel, dus de shoot ging erg vlot! Ze bracht zelf allerlei setjes lingerie mee (waar ze stiekem verslaafd aan is) & leuke accessories; denk aan gekleurde ballen, sinaasappels & citroenen, bloemen, gekleurde bruisballen, confetti … Met de sinaasappels en citroenen in bad vond ze zelf het aangenaamste. Het was extra tof dankzij haar versterkte reukzin. Het rook heerlijk! Het fruit bleef ook het beste bovendrijven, dus mooie resultaten waren zo een stuk makkelijker.

Als ik Lorraine vraag naar tips voor toekomstige mama’s die ook een shoot hebben gepland, dan zegt ze het volgende: “Wees jezelf, geniet en laat je meeslepen in het moment. Je hoeft niet altijd naar de camera te kijken. Een simpele verandering in je houding volstaat.”

Tijdens haar zwangerschap heeft ze veel rondgedwaald in de natuur en foto’s genomen om zo de kleine dingen meer te kunnen appreciëren.

Inmiddels is Lorraine bevallen van een mooi meisje genaamd Hope. Deze naam heeft ze al sinds haar 16de in haar hoofd & ze is dus heel blij dat ook haar partner deze naam mooi vond. Haar naam zegt alles over wie Lorraine is (vroeger, nu en in de toekomst).

Ik vond deze fotoshoot zelf echt helemaal top! Het was voor mij de eerste keer dat ik een Milk Bath fotoshoot deed, maar zeker niet de laatste keer! Lorraine was een top-model om dit concept mee uit te werken, ze ziet er natuurlijk prachtig uit & had hele leuke ideeën. Dank je Lorraine!

Hier nog enkele lieve woorden van Lorraine:

Haar openheid, vriendelijkheid en het echte mama zijn gevoel is erg leuk om te ervaren. Haar passie voor fotografie is ook duidelijk aanwezig. Super tof gewoon!
Ze stelt je op je gemak en is rustig. Daarbij is ze goedlachs, creatief en open minded. Ze wil nieuwe zaken uitproberen en geeft je ruimte om jezelf te kunnen zijn, waarbij ze je wensen respecteert. Ze stuurt bij waar nodig is. Ze werkt professioneel en levert top foto’s als resultaat af, dit mede dankzij een goede communicatie vooraf. Worth every €!

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een creatieve zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98